Loading...

Prøv vores spændende salsa workshops specielt designet til folk over 35 år. Uanset om du er en nysgerrig nybegynder eller en erfaren danser er vores workshop perfekt til dig.

I vores begynderworkshops lærer vi dig de grundlæggende trin i salsa og giver dig et solidt fundament, så du kan bevæge dig med selvtillid på dansegulvet. Vores ekspertlærere vil guide dig i et venligt miljø uden pres, og sørge for at du føler dig godt tilpas, mens du lærer det grundlæggende i denne spændende dans.

For dem, der allerede har erfaring med salsa, tilbyder vi workshops på mellem- og avanceret niveau. I disse klasser fokuserer vi på at finpudse dine færdigheder inden for teknik, stil og musik. Vi vil udforske mere komplekse former, elegante kombinationer og hjælpe dig med at udvikle din egen unikke stil.

På vores workshops lærer du ikke kun at danse salsa, men du vil også nyde en berigende social oplevelse. du vil vide.

Miguel Flores, pioneren inden for Salsa i Danmark, arrangør af lokale, nationale og internationale Salsa-arrangementer, grundlægger af den første Salsa-skole i Danmark, (Latin Danse Studio), instruktør i stilarter fra New York, Puerto Rico og Colombia, Crossbody og Salsa Latina - den salsa som danses i Latinamerika, Latin Mix pioner i Danmark og Zumba instruktør er nu tilbage!!!

Efter en pause, grundet personlige årsager, vender Miguel nu tilbage for at lære os salsa, Merengue og Bachata. Med mere end 32 års erfaring som instruktør præsenterer han denne efterårssæson salsa dansekurser for voksne +35, hvor vi skal arbejde med rytme, koreografi og med hvordan vi “krydrer” dansen og giver den mere smag! 

Kurset vil være for par, + 35 år, hvor Miguel vil undervise i teknikkerne, så I både får en bedre individuel dans og sammen med jeres partner vil han også undervise i de tre varianter af salsa, så I kan få flere variationer ind på dansegulvet.

Miguels salsakurser er kendetegnet ved at være meget pædagogiske og med en god latinsk stemning med meget smag og humor.

Salsa +35 Begynder I


Sted: CasaV58 – (Vestergade 58) 8000 AARHUS C

Dato: 2023-09-07

instruktør: Miguel Flores

Salsa +35 Begynder II/Letøvede


Sted: CasaV58 – (Vestergade 58) 8000 AARHUS C

Dato: 2023-09-07

instruktør: Miguel Flores